promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha röhögni akarsz, hogy Ronaldo honnan képes helyzeteket kihagyni...
Borítókép:  Ronaldo bárhonnan képes helyzetet kihagyni, bár kétségtelenül javult valamit (AFP/Giuseppe Cottini)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hogyan kaphatott ennyi aranylabdát? Újra meg újra ez jár az eszemben, amikor Ronaldóról olyan összeállításokat látok, mint az alábbi. Ezúttal a kihagyott helyzetről. 

[[adv]]

Talán ebből a cikkből is látszik, hogy nekem a hajam égnek áll ettől a Ronaldónak nevezett valakitől, aki kétségtelenül nagyon sok gólt szerez, más kérdés, hogy

annyi próbálkozásból, amennyiből bárkinek menne, ha hagynák neki. 

Különösen igaz volt ez a Real Mardidban töltött évekre, bár itt a Unitedhez is visszakanyarodunk. És időnként azért jusson eszünkbe a portugál válogatott is, mondjuk a 2016-os Eb nyolcaddöntője, amelynek végén szintén kihagyhatatlan helyzetet rontott el, csak a csapata szerencséjére pont Queresma fejére pattant a labda.

Az egyenes kieséses szakaszban mindössze egy gólig jutott (a Wales elleni elődöntőben), ettől hozsannázott a fél világ. 

Bár fáj, el kell azért ismernem, hogy a következő két szezonban Zidane alatt a Realban ontotta a gólokat a BL-egyenes kieséses szakaszában is (igaz, hogy egy csomó szabálytalan is volt közöttük, a les nála nem les), és arról is meggyőzött néhány kolléga, hogy

az egoizmusa mellett az akaratereje is rendkívüli. 

Ezzel együtt felfoghatatlan, hogy kapott ennyi aranylabdát. Ez az összeállítás meg egyenesen ciki, de legalább jól ráhangol a foci igazi szezonjára.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás