promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup: A válással mindent elvesztettem
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Shane Tusup és Hosszú Katinka kapcsolata nem épp zökkenőmentesen ért véget. Tusup elárulta, padlóra került.

[[adv]]

Hosszú hallgatás után adott interjút Shane Tusup a 24.hunak. A beszélgetés során természetese szó esett Hosszú Katinkáról és a válásról is. Mint Tusup elmondta, semmilyen kapcsolata nincs már az úszással, és, hogy Hosszú Katinkával sem beszél már.

„A válással mindent elvesztettem, de nem sajnáltathattam magam, talpra kellett állnom. Ha segíthetek az embereknek azzal, hogy elmondom a saját történetemet, a saját gondolataimat, az nagyszerű érzés. Az életben a dolgokhoz való helyes hozzáállás az egyik legfontosabb" – fogalmazott Tusup.

Egyúttal kiderült, maximálisan beleélte magát a közös munkánkba Katinkával.

„Úgy éreztem, mintha minden egyes úszótempójában benne lennék. Folyton az motivált, hogy jobbá tegyük a dolgokat, akár napi 14 órát is azzal foglalkoztam, hogy minden egyes apró részlet a helyére kerüljön. Amikor négy éven át ennyire intenzíven foglalkozol valamivel, ennyi időt és energiát teszel bele, akkor érthető, hogy amikor végre kézzelfogható eredménye lesz a munkának, hatalmas adag boldogság szakad ki belőled" – tette hozzá.

A beszélgetés során felvetődött egy korábbi TED-es előadást, amit Tusup tartott. Ebben a jelenleg már golffal foglalkozó Tusup arról beszélt, hogy az itt és a most fontos. De adódik a kérdés, hogy ezek segítenek-e egy fájdalmas válás alkalmával.

„Nem az a baj, ha mélyen vagy, hanem az, ha még egy nappal később is ebben az állapotban szenvedsz. Ha pedig még egy hét múlva is ugyanez a helyzet, az már nem pech, az a te hibád, mert te választottad ezt az utat. Nem tagadom, padlóra kerültem. De nem volt más választásom, mint az, hogy előretekintsek, és nyomuljak, próbálkozzak folyamatosan, hogy megleljem a helyes utat" – fogalmazott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás