Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Szégyellem magam a csapat nevében is" – mondta 0-4 után a Fradi játékosa

„Szégyellem magam a csapat nevében is" – mondta 0-4 után a Fradi játékosa

Sport & Szabadidő

„Szégyellem magam a csapat nevében is" – mondta 0-4 után a Fradi játékosa

Sport & Szabadidő

HZS 11:00

Miután a Fradi hazai pályán 4-0-ra kikapott a Dinamo Zagrebtől és búcsúzott a BL-től, a magyar csapat játékosa, Lovrencsics Gergő őszinte nyilatkozatot adott.

Mint arról beszámoltunk, a Fradi hazai pályán 4-0-s vereséget szenvedett a Dinamo Zagreb csapatától, így búcsúzott a Bajnokok Ligájától.

A lefújás után Lovrencsics Gergő, a csapat magyar játékosa az M4 Sportnak nyilakozott, őszintén, kendőzetlenül.

„Nem tudok mit mondani, szégyellem magam a csapat nevében is. Felkészültünk arra, hogy összeszedjük a lepattanó labdákat, mert abból veszélyesek. Erre a második félidő elején ebből kaptunk két gól, és el is dőlt a mérkőzés. Úgy jöttünk ki, hogy megpróbáljuk megfordítani, erre az első öt percben el is dőlt, 0-3, kész vége. Ezen a szinten, ha nem rúgjuk be a helyzeteket, az megbosszulja magát, főleg egy ilyen csapat ellen. Nem bántom egyik játékostársamat sem, félreértés ne essék. Az egész csapat hibázott ebben, tanulnunk kell ezekből, és készülni az Európa-liga-playoffra. Fel kell állni, nincs mese. Profi labdarúgók vagyunk. Ma fáj, holnap fájni fog, egy hét múlva ne fájjon. Jussunk be az Európa-liga csoportkörébe.

Szintén az M4 Sportnak mondta el a gondolatait a mérkőzésről Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője. Mint kiemelte, az ellenfél a középpályán sokkal gyorsabban futballozott, amire nem volt a csapat annyira felkészülve.

Talán még nem állunk készen a Bajnokok Ligájára, most a következő feladatra kell koncentrálnunk” – tette hozzá.