promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A zokogó Serena Williams élete bókja: Egy kib*****tt szörny vagy
Borítókép:  AFP/Vaugh Ridley
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Serena Williams sérülés miatt fel kellett hogy adja a meccset a Rogers Cup döntőjében. Ellenfele, a hazai pályán játszó Andreescu vulgárisan, de annál sportszerűbben vigasztalta meg a világklasszis játékost. Videó!

[[adv]]

A huszonháromszoros Grand Slam-győztes Serena Williams vasárnap a kanadai Rogers Cup döntőjében lépett pályára, az ellenfél a román származású, kanadai Bianca Andreescu volt. Andreescu 3-1-re vezetett az első szettben, láthatóan sokkal jobb állapotban volt, amikor a teniszezők pihenőre mentek. Williams magához hívta az orvost, de alig tudta elmondani, mi a gondja, sírva fakadt.

A sérüléssel bajlódó világklasszis nem tudta folytatni, amit ellenfelével is közöltek.

Andreescu ekkor felállt, odament Williamshez, s vigasztalni kezdte. Többször is meölelték egymást, majd a kanadai a következőket mondta neki:

Az egész karrieredet végig követtem. Egy kib****tt szörny vagy

- bókolt meglehetősen nyers stílusban Andreescu.

Valószínűleg nem hazudott: a kanadai most 19 éves, míg Williams 37, akár a lánya is lehetne, ehelyett nagy rajongója. Idén nyerte első nagy trófeáját Indian Wellsben, a Rogers Cupon pedig 1969 óta ő az első kanadai, aki győzni tudott.

Serena megríkatott. Tudom, milyen érzés feladni egy versenyt. Nem így akartam győzni. Serena, egy igazi, nagy bajnok vagy. A pályán és azon kívül is

- dicsérte ellenfelét a kanadai.

Még egy érdekesség: Williamsnek eddig egyetlen egyszer kellett egyéni döntőben feladnia mérkőzést. 2000-ben, épp a Rogers Cupon. Abban az évben, amikor Andreescu megszületett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás