promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Debrecen egyetlen lejátszott meccsel is harmadik az NB I-ben
Borítókép:  hajdupress.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég volt 3-1-re legyőznie a Kisvárdát. A Fehérvár vezet, a Honvéd viszont megint kikapott, és sereghajtó.

[[adv]]

Puskás Akadémia-MOL Fehérvár FC

A Puskás Akadémia alaposan meglepte az Újpestet az első fordulóban, az angyalföldi albérletben játszó lilák egy hármast kaptak a felcsútiaktól, akik a vasárnapi második fordulóban a MOL Fehérvár FC-t fogadták.

A bajnoki ezüstérmes Vidi óriási Európa-liga csalódására az NB I-ben keres vigaszt, az első fordulóban az újonc Kaposvárnak rámolt be négy gólt. Felcsúton is megszerezte a vezetést, de veszélyesebben a hazaiak játszottak. Számtalan lehetőségük volt, Henty, Vanecek és Knezevic is lőhetett volna gólt.

A fordulás után is a Puskás támadt ötletesebben, a Fehérvár tompán focizott, ám Futács Márkó most is remekelt, második meccsén a harmadik gólját szerezte a percekkel korábban pályára lépett Petrjak passzából, akit a nagy rivális Fraditól csaklizott el a Vidi. 

A Vidi 2-0-s sikerével, két győzelmével vezeti a tabellát. Futács meg a góllövőlistát. 

Debrecen-Kisvárda

Furcsa, de a Debrecen úgy lépett fel a harmadik helyre, hogy az Európa-liga összecsapások miatti halasztások következtében vasárnap játszotta az első meccsét a bajnokságban. A Torino azért jobban megizzasztotta a Lokit a Nagyerdőn múlt héten (1-4), mint a Kisvárda.

A debreceniek 25 perc alatt kétszer is betaláltak, bár a Kisvárda Grozav révén gyorsan szépített. A nigériai Garba azonban eldöntötte a meccset (3-1).

Paks-Budapest Honvéd

A Honvéd folytatta a vesszőfutását. Miután botrányos meccsen kiesett az Európa-ligából a román Craiova ellen, a bajnokságban is beragadt a Kispest. A Diósgyőr után a Paks is legyőzte az olasz Giuseppe Sannino csapatát, a fővárosiak 2-5-ös gólkülönbséggel pillanatnyilag sereghajtók. A paksiaknál Hahn János duplázott. A Paks egy győzelemmel és vereséggel negyedik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás