promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Davide Lanzafame magyarországi kalandja: Honvéd–Ferencváros–Honvéd?
Borítókép:  Davide Lanzafame. Forrás: fradi.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sajtóhírek szerint a Ferencváros jelenlegi csatára, Davide Lanzafame közel áll ahhoz, hogy újra a Budapest Honvéd színeiben folytassa pályafutását.

[[adv]]

A Ferencvárosi Torna Club a harmadik selejtezős fordulónál jár a Bajnokok Ligájában. Szergej Rebrov csapata Zágrábban 1-1-es döntetlent ért el a helyi Dinamo ellen, augusztus 13-án jön a visszavágó a Groupama Arénában, teltház előtt.

Azonban elképzelhető, hogy Davide Lanzafame már nem lesz ott a keretben. A Csakfoci információi szerint Davide Lanzafame, a Ferencváros 32 éves olasz támadója, kétszeres magyar bajnok és NB I-es gólkirály a Budapest Honvédhoz fog szerződni. A honlap úgy értesült, hogy az igazolást már egy ideje szorgalmazza a vörös-feketék olasz vezetőedzője, Giuseppe Sannino. A portál úgy tudja, hogy

„a felek már túl vannak a lényegi egyeztetéseken, és a következő napokban létre is jön a klubváltás. A klubok már megegyeztek, a játékosra még vár egy utolsó tárgyalás a Honvéd tulajdonosaival. Értesülések szerint az arab világból is keresik a támadót, ám jelen állás szerint a Honvéd lesz a következő klubja.”

A cikk megjelenését követően portálunk munkatársai is „nyomozásba” kezdtek. Egy-két információt nekünk is megerősítettek bennfentes körökből:

  • a Ferencváros legújabb igazolásának, Franck Bolinak a bemutatása után gyorsultak fel az események Lanzafame-ügyben
  • valóban egy arab csapat kereste néhány nappal ezelőtt az olasz támadót
  • mindhárom fél részéről megvan a szándék arra, hogy létrejöjjön az üzlet
  • szinte csak az a kérdés, hogy megvárják-e a BL-selejtező visszavágóját, vagy sem.

Ha megtörténik a váltás, akkor kíváncsiak vagyunk, hogy miként fognak reagálni erre a hírre a kispesti ultrák? A szurkolók valósággal bálványozták Davide Lanzafamét, még a kispesti drukkerek egyik kedvenc kocsmájának a falára is felfestették az arcképét. Majd a Ferencvárosba igazolás hírére árulónak bélyegezték.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás