Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ekkora bunyót baseball meccsen még nem láttál – videó

Ekkora bunyót baseball meccsen még nem láttál – videó

Sport & Szabadidő

Ekkora bunyót baseball meccsen még nem láttál – videó

Sport & Szabadidő

Gaba - 2019.07.31. 15:15

A Cincinnati–Pittsburgh baseball meccsen ritkán látható verekedés tört ki. Az egyik dobójátékos szabályosan nekiesett az ellenfél kispadjának, majd jöttek utána a játékostársai is. Öt percig állt a játék az incidens miatt.

Szerdára virradóra játszották a cincinnati Great American Ball Parkban a Cincinnati Reds–Pittsburgh Pirates baseball meccset. A majd 19 ezer néző egyszer csak arra kapta fel a fejét, hogy a játékosok egymást püfölik. Hatalmas verekedés tört ki a pályán, melynek kirobbantója a 27 éves Amir Garrett volt. A bunyó előzménye, hogy a két csapat egymás elleni áprilisi meccsén is történt hasonló incidens.

A hazaiak dobójátékosa iszonyatosan felhúzta magát, hogy miközben csapatát épp elpáholják, az ellenfél játékosai élcelődnek rajtuk, úgyhogy egy óvatlan pillanatban ledobta a kesztyűjét, és nekirontott a Pirates-kispadnak.

A tagbaszakadt dobót először az ellenfél játkosai próbálták megállítani, majd megérkezett a felmentősereg – vagyis csapattársai is, amiből jókora tömegbunyó alakult ki.

Az ötperces balhé végén helyreállt a rend, a mérkőzést végigjátszották, a Pirates 11-4-re győzött. Garrett a végén egész hűvösen nyilatkozott.

„Talán a meccs hevessége váltotta ki belőlem ezt az egészet. De valójában nem volt benne a meccsben, hogy ez fog történni, nem bocsátható meg, amit tettem. A baseball egy nagyszerű játék, nagyon sajnálom, hogy a gyerekeknek ezt látniuk kellett. Az erőszaknak nem szabadna szerepet játszania a pályán”

– mondta a BBC-nek Garrett. 

A játékvezetők összesen öt Reds-játékost állítottak ki a tömegbunyót követően.

Borítókép: AFP/Andy Lyons