promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pacquiao 40 éves, de nem érdekli, szombaton visszatér
Borítókép:  AFP/John Gurzinski
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Manny Pacquiaót féltik mostani ellenfelétől, a 30 éves Thurman eddig veretlen. Pacman 40 évesen is a kiütésre tör Las Vegasban, szombat éjjel, legalábbis ezt ígéri.

[[adv]]

Manny Pacquiao, a boksztörténet egyik legismertebb alakja szombaton visszatér a ringbe. 40 évesen. Az egyetlen ökölvívó, akinek öt különböző súlycsoportban is van bajnoki öve, Keith Thurmannel csap össze szombat éjszaka Las Vegasban. A tét a WBA váltósúlyú vb-öve lesz.

Ezúttal azt ígéri, kiütéssel fog győzni. Annak ellenére, hogy az elmúlt tíz évben megvívott 15 mérkőzésén mindössze egyszer tudott KO-val nyerni.

„Imádom a küzdelmet, nekem ez a kihívás. Tudom, hogy nyerni fogok. Hogy mi a titkom, hogy nem gondolok másra, csak az edzésre, s a kemény melóra. A boksz erről szól: az összpontosításról és a kemény munkáról. Ha nem vagy képes ezekre, akkor ne bokszolj”

mondta a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón Pacman.

A teljes sajótájékoztatót itt tudjátok megnézni. 

A New Yorker azt írja, Pacquiao a vesztébe rohan, nem képes felismerni, hogy ötven évesen már nem kellene Thurman szintű ellenfelek csatáznia. A 30 éves amerikainak patyolattiszta a mérlege: 29 meccséből egyet sem veszített el, huszonkétszer kiütéssel győzött. A fülöp-szigeteki mérlege 61 győzelem, 7 döntetlen, 2 vereség.  

Váltósúlyban világbajnok volt a WBA-nál és többször is megvédte a címét. Érdekesség, hogy fehérbőrű amerikai édesanyjának lengyel és magyar felmenői is vannak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás