promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
C. Ronaldo futó gyakorlatai láttán bepárásodik a szemünk
Borítókép:  AFP/Kirill Kudrijavcev
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cristiano Ronaldo biológiai életkora 23 év, ezt ő maga is megerősítette orvosi adatok alapján. Hiába idősödik, mégis faképnél hagy bárkit a pályán, tavaly ő lett a vb leggyorsabb játékosa. Mutatunk egy Youtube-videót arról, hogyan gyakorolja a tökéletes futómozdulatot.

[[adv]]

Cristiano Ronaldo felsőteste adoniszi, sebessége pedig egy képzett sprinteré, melyek mögött iszonyatos munka rejlik. A hétvégén került ki Youtube-ra egy videó, ahol a portugál csillag sprint edzéseit vették fel, a mozgása laikus szemmel nézve rendkívül hasonló a rövidtávfutókéra.

A Juve futballistája 187 centi magas, 85 kiló, ami nem is tűnik kevésnek, de ez elveszik az izomrostokban. Remek, atletikus felépítése van, s az utóbbi években hatalmas hangsúlyt fektetett arra, hogy kora előrehaladtával is megtartsa a kondiját. Erre szolgálnak a speciális tesztjei, a sprint edzései.

Az AS szerint C. Ronaldo testzsírszázaléka 7-es, miközben az átlagos focitáké 10-11-es szokott lenni, a biológiai életkora pedig 23 év. Ezt egy televíziós műsorban el is ismerte, ahol azt mondta, 41 éves koráig szeretne futballozni.

Ha a fenti adatokat összesítjük, már érthető, hogy miért nem lassul le a labdarúgó, miközben ő is idősödik.

A tavalyi világbajnokságon megmérték a torna összes játékosának sebességét. Cristiano Ronaldo 735 játékost előzött meg. Szerintetek hány játékos lépett pályára a vb-n? 736!

A győztes futásakor elérte a 34 km/h-t, majd bevágta az első gólját a spanyolok kapujába. Még kettőt tett hozzá a mérkőzésen.

Ez meg itt egy videó arról, mi a különbség, amikor Ronaldo vagy Higuain indul meg az ellenfél kapuja felé. Egyelőre csak edzésen gyakorolták.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás