promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Matteo Messi egy égetnivaló rosszcsont lehet, az apja mesélt erről
Borítókép:  AFP/Javier Soriano
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lionel Messinek három gyereke van, Matteo, Thiago és Ciro. Elmondása szerint a középső, Matteo rendre szívatja őt és bátyját, ha fociznak, azzal a csapattal van, amelyik épp móresre tanította a Barcát. És ünnepel, ha a Real Madrid gólt lő. Videó!

Lionel Messi a legritkább esetben ad interjút meccsek után, de előtte sem sűrűn fordul ez elő. Egyedi interjú készítése vele pedig egyenesen a csoda kategória. Épp ezért tűnik igen becsesnek a felvétel, melyen a Barca argentin sztárja beszélget két argentin újságíróval még az épp zajló Copa América előtt, mégpedig olyan témáról, melyről alapvetően ritkán szokott említést tenni. A gyerekeiről. És ahogy otthon szívatják egymást, illetve őt magát.

Szóval Matteo. Egyszer otthon voltunk, fociztunk. Matteo egyszer csak felkiáltott: én vagyok a Liverpool, most megverlek! Én vagyok a Liverpool, te meg a Barca – ordította. Szóval azért ebből is látszik, hogy mindent még nem ért. Ugyanezt a Valenciával is eljátszotta. Kikaptál a Valenciától, mi? Akkor én vagyok a Valencia! - mondja. Amikor meg a Madrid a tévében rúg egy gólt, ő is kiabál, örül, csak hogy a bátyját, Thiagót idegesítse. Thiago meg egyből a plafonon van. Góóól – üvölti ilyenkor, s nézi, mit reagál a bátyja

- érzékelteti Messi micsoda égetnivaló cseppséget sikerült a világra segíteni Matteo személyében. A Barcát idén a Liverpool állította meg a BL-elődöntőben, 3-0-s hazai pályán szerzett előnyről estek ki a katalánok 4-3-as összesítéssel. A Valencia pedig a kupadöntőben múlta fölül őket.

Matteo Messi idén szeptemberben lesz 4 éves, szóval épp kifelé áll a rúdja a bölcsiből. Az ugyanilyen korú Nóra lányomból kiindulva valószínűleg pontosan tudja, mi a dörgés, s hogy kit mivel lehet a leginkább kihozni a sodrából.

Matteónak két testvére van, a már említett Thiago, aki novemberben lesz hét éves, illetve a tavaly született Ciro. Az idei bajnoki címet azért együtt ünnepelték a Nou Campban, s mindenkin Barca-mez volt, szóval Matteo huncutkodása talmi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

¡CAMPEONES DE LIGA!VAMOSSSSS!!!

Leo Messi (@leomessi) által megosztott bejegyzés,

Messi a Copa Americán péntek este magyar idő szerint 21 órakor néz farkasszemet Venezuelával a nyolcaddöntőben. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás