promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zidane megint elővette azokat a bizonyos cseleket – videó
Borítókép:  AFP/Pascal Guyot
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szülővárosában, Marseille-ben lépett pályára egy kispályás focimeccsen Zinedine Zidane – oldalán fiaival és unokaöccseivel. Egy női csapat ellen játszottak. A teljes összefoglaló helyett egyetlen gólt érdemes megnézni, Zidane lőtte. Videó!

Crazy Squad – Real Madrid 3-5, majd hirtelen 3-6. A kispályás foci meccs kilencedik gólját bizonyos Zinedine Zidane jegyzi, aki nyert pár Bajnokok Ligáját játékosként, s edzőként, de van Eb, vb-címe is a spájzban. Íme a találatról készített videó.

Igen érdekes mérkőzést játszott a francia focitörténet egyik legnagyobb tehetsége Marseille La Castellane nevű kerületében nyári szabadságát töltve. Az egyik oldalon a párizsi csajokból összeállított Crazy Team állt fel, a másikon gyakorlatilag a Zidane-család. Maga a családfő, három fia (Enzo, Luca és Theo), illetve a Real edzőjének unokaöccsei.

A fenti találat amolyan Zidane-os: sarokkal felemelte a labdát, majd egy emeléssel átvert egy védőt, egy lövőcsellel még egyet, ballal passzolt, visszakapta, s a kapuba gurított. Az ellenfél ugyan nem a Barca öregfiúk csapata volt, de a gól így sem volt csúnya.

Már csak az a kérdés, hogy a Joviccsal, Mendyvel, Hazard-ral, Rodrigóval és Éder Militaóval megtámogatott Madridtól is látunk-e majd ilyesmit a spanyol bajnokságban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás