Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mbappé értesítette Zidane-t, menne a Real Madridba

Mbappé értesítette Zidane-t, menne a Real Madridba

Sport & Szabadidő

Mbappé értesítette Zidane-t, menne a Real Madridba

Sport & Szabadidő

Promotions - 2019.06.08. 18:55

A francia világsztár Kylian Mbappé spanyol sajtóértesülések szerint értesítette honfitársát, a Real Madrid vezetőedzőjét, Zinedine Zidane-t, hogy kész klubot váltani.

Az vitán felül áll, hogy a Real Madridnak a 2018/2019-es gyenge szezon után fel kell frissítenie keretét. Ennek érdekében a madridi klub már leigazolta a jövő egyik nagy tehetségét, a szerb Luka Jovicot, illetve a Chelsea-től megszerezte Eden Hazardot. Ugyanakkor már hetek óta kering a pletyka arról, hogy a spanyol csapat vezetőedzője, a francia Zinedine Zidane szeretné együtteséhez csábítani honfitársát, a PSG játékosát, Kylian Mbappét.

Az első, átigazolásról szóló értesüléket még fejcsóválgatva cáfolta a fiatal francia támadó, most azonban úgy tűnik közeledtek a felek álláspontjai. Spanyol sajtóértesülések szerint ugyanis Mbappé arról informálta Zidane-t, hogy kész arra, hogy elhagyja Párizst és Madridba költözzön.

Arról egyelőre nem tudni, hogy a Real Madrid ki tudná-e-Mbappé 229 millió fontos árát fizetni. Az azonban bizonyos, hogy Florentino Pérez nem szeretné összeakasztani a bajszát a PSG első emberével, Nasser Al-Khelaifival. Ennek tudatában pedig egyetlen opció maradt: a játékos próbál hatni a párizsi vezetőségre. Úgy tűnik ez megtörtént, a kérdés pedig ezek után adott: hogyan tovább?

(AS)

 

Borítókép: FRANCK FIFE / AFP