promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dzsudzsák jelentheti a különbséget Wales és Azerbajdzsán ellen
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar válogatott szövetségi kapitánya a következő két, Európa-bajnoki selejtező kapcsán nyilatkozott. Egyben kitért Dzsudzsák Balázsra.

Nagyon fontos két Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre készül a magyar labdarúgó-válgatott. A Marco Rossi vezette csapat június 8-án Azerbajdzsánban játszik, majd 11-én Budapesten Walest fogadja. A közelgő találkozók kapcsán az olasz szakember az M4 Sporton osztotta meg gondolatait, egyben külön kitért Dzsudzsák Balázsra.

„Egy dolgot le kell szögeznem Balázs esetében: számomra ő az egyetlen játékos, hangsúlyozom, az egyetlen játékos a keretben jelen pillanatban, akinél már kizárólag a válogatott élvez prioritást. Nála most egyértelműen a nemzeti csapat számít igazán. Jóval korábban biztos neki is fontos volt a klubcsapat, most viszont büszke rá, hogy ő lehet a kapitány. Büszke arra, hogy itt lehet, hogy meghívót kapott, és korábban nagyon sokat szenvedett, amikor nem hívtam meg, de ugye követnem kellett azokat a szabályokat, amelyeket meghoztam. Amikor Dzsudzsák visszatért, lépésről lépésre lendült formába és azt várom, ő jelentse majd a különbséget a csapatban a következő mérkőzéseken"

– fogalmazott Rossi, aki egyúttal kiemelte, Azerbajdzsánban a három pont megszerzéséhez nagyon harcosan és koncentráltan kell futballozni.

Hozzátette,

„ a legfontosabb nekünk, hogy együtt legyünk sikeresek és együtt érjük el a nagy célokat”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás