promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Díjazták az NB I-es szezon legjobbjait, Csányi újfent kritizált
Borítókép:  MTI
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) RangAdó Gáláján amellett, hogy kiosztották a legjobbaknak járó díjat felszólalt az MLSZ elnöke. Mint Csányi Sándor elmondta, továbbra sincs elég néző a pályákon, illetve nincs annyi fiatal játékos, ami arányban áll a befektetésekkel.

Megtartották a már hagyományosnak számító a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) RangAdó Gáláját. Nézzük rögvest a díjazottakat:

  • az NB I legjobb játékosa: Loic Nego
  • az NB I felfedezettje: Kiss Tamás
  • az NB I legjobb edzője: Herczeg András

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke, Csányi Sándor köszöntőjében kiemelte a női futball fejlődését, a MOL Vidi FC sikeres Európa-liga szereplését, valamint az U17-es válogatottat, amely a dublini korosztályos Európa-bajnokságon ötödik lett, ezzel kijutott a világbajnokságra. Továbbá sok sikert kívánt a Ferencvárosnak az előtte álló európai kupamérkőzésekhez.

Hozzátette, nem lehetnek maradéktalanul elégedettek, ugyanis továbbra sincs elég néző a pályákon, illetve nincs annyi fiatal játékos, ami arányban áll a befektetésekkel.

Megjegyezte: bízik abban, hogy több klub is követi majd a Debrecen példáját, amely javarészt magyar futballistákkal végzett a harmadik helyen és harcolta ki az Európa-liga indulást.

Csányi Sándor elmondta, a következő nagy feladat a felnőtt férfi válogatott előtt áll, ugyanis júniusban két fontos Európa-bajnoki selejtező – Azerbajdzsánban, otthon pedig Wales ellen – vár az együttesre, amely a 2020-as kontinensviadalon saját közönsége előtt szerepelhetne.

A kategóriák győzteseiről a klubok döntöttek, a szokásoknak megfelelően a csapatkapitány és a vezetőedző mellett ezúttal is a keretek legfiatalabb és legidősebb játékosai szavazhattak az általuk legjobbnak vélt három-három személyre.

Az év legszebb NB I-es góljáról a szurkolók határoztak, akik közül a legtöbben a debreceni Zsóri Dániel Ferencváros elleni, 93. percben győzelmet érő ollózására voksoltak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás