promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
209 korsó sör, 75 Jägermeister - megünnepelte győzelmét az angol csapat
Borítókép:  iNews
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Derby County csapata miután legyőzte a Leeds Unitedet, s az angol Championship rájátszásának döntőjébe jutott, elment ünnepelni. Egymillió forintos kocsmai számlát csináltak a srácok.

A Championship – szurkolói körökben csak Purgatórium – öldöklő, hosszú és fárasztó bajnoki pontvadászat. Az angol másodosztály első két csapata automatikus feljut a Premier League-be, míg a harmadiktól a hatodik helyezett együttesekig rájátszásra kerül sor. Elődöntők után a döntőbe jutott két klub dönt arról, ki lesz az, amely harmadikként lép egy szintel feljebb.

A Championship rájátszásában már túlvannak az elődöntőkön, amelynek eredményeként Aston Villa-Derby County finálét rendeznek a maradék egy feljutó helyért. Utóbbi együttes egészen elképeszető második mérkőzésen 4-2-re verte idegenben a Leed Unitedet, s lépett egyet az álom megvalósulása, a Premier League felé.

Frank Lampard csapata dolga végeztével jól megünnepelte győzelmét. Előbb az öltözőben adták ki magukból a játékosok a felgyülemlett érzéseket, majd átvonultak a The Kings Head nevű pubba, ahol az alábbi italokat fogyasztották el:

  • 209 korsó sör
  • 75 Jägermeister
  • 65 Grey Goose vodka
  • 54 ánizslikőr
  • 38 tequila
  • 5 üveg Prosecco
  • 2 üveg kóla (+1 diétás kóla)

Mint a Marca jelzi, a Chelse-legenda, Derby-edző, Lampard számláján végösszegként 3,198 euró, azaz valamivel több mint 1 millió forint szerepelt. Számláról alább láthatnak képet.

A Derby County–Aston Villa mérkőzést majd május 27-én rendezik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás