Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Legutóbb Ronaldo leigazolása előtt volt ilyen mélyen a Real Madrid

Legutóbb Ronaldo leigazolása előtt volt ilyen mélyen a Real Madrid

Sport & Szabadidő

Legutóbb Ronaldo leigazolása előtt volt ilyen mélyen a Real Madrid

Sport & Szabadidő

HZS 20:02

A Marca megnézte, hogyan teljesített a Real Madrid Ronaldo leigazolása előtt és után. De természetesen arra is rámutattak, hogy mennyi gólt lőtt a csapat, amikor a portugál a klub játékosa volt.

A Real Madrid utolsó mérkőzésére készül a La Liga 2018/2019-es idényében a Real Betis ellen. Ennek okán a Marca úgy döntött, hogy megnézi, a csapat mennyi gólt szerzett mielőtt Cristiano Ronaldo a csapathoz került volna, hogy mennyit, amikor a tagja volt, s mennyit, amióta a Juventus játékosa. Íme a grafika

A jelenleg szerzett 108 rúgott gól csak négy találattal több, mint a 2008/2009-es idényben elért. Abban a szezonban a portugál sztár pedig még nem volt a csapat tagja.

További érzékletes adat a Ronaldo-hatásra, hogy jelenleg, a Betis elleni találkozó előtt úgy áll a helyzet, hogy a csapat 40 góllal kevesebbet szerzett, mint az előző idényben, így a lőtt gól átlaga 2,3-ról 1,9-re csökkent. Ennél a mutatónál csak a 1999/2000-es szezon volt rosszabb, akkor mérkőzésenként, 1,73 gólt lőtt a Királyi Gárda.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy Karim Benzema magára vállaltra a góllövést, s jelenleg harminc gólnál tart. 

Borítókép: JOAN VALLS / URBANANDSPORT / NURPHOTO