promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
80 milliót érhetett az Újpestnek egy gól a spanyol ligában
Borítókép:  AFP/José Jordan
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Levante Enis Bardhi meccs végi góljának köszönhetően maradt bent biztosan vasárnap a spanyol első osztályban. A csakfoci.hu úgy tudja, ez közel 80 milliót hozhatott a középpályás volt klubja, az Újpest konyhájára.

2017 nyarán a transfermarkt.com adatai szerint 1,5 millió euróért igazolt az Újpesttől a Levante futball csapatához Enis Bardhi. Az észak-macedóniai játékos nemhogy kezdő lett, remekelt első, majd második szezonjában is.

Még április elején írtunk róla annak kapcsán, hogy az európai topligákban a legjobb szabadrúgáslövők rangsorában egyedül Lionel Messi előzi meg.

Két idénye alatt hatvan meccset játszott, idén 35 összecsapáson három gólt lőtt és négy gólpasszt osztott ki.

Az alacsony középpályás élete egyik legfontosabb találatát a hétvégi fordulóban lőtte a Girona ellen, idegenben. A 86. percben 1-1-nél zörgette meg a hálót, amivel csapata egyfelől nyert, másrészt eldőlt, hogy biztosan bent marad a La Ligában.

A gól nem csak a Girona szurkolóit repítette az egekbe, de Újpesten is nagy örömöt válthatott ki. A csakfoci.hu arról ír, hogy a játékos szerződésében szerepel egy kitétel, miszerint ha az első két évben a Levante bent marad Bardhival együtt az élvonalban, mindkét idényben jár 250 ezer euró bónusz a liláknak. Ez nagyjából kétszer 80 millió forintnak megfelelő összeg.

Kerestük az Újpestet, hogy megerősítsék a portál információját, de a klub sajtósa érdeklődésünkre azt mondta, labdarúgók szerződéseit illető kérdésekre az üzleti titok betartása miatt nem válaszolnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás