promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barca egy gólt rúgva nyert 2-0-ra, a Real megint leégett
Borítókép:  AFP/Josep Lago
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barca-szurkolók azzal fejezték ki a BL-kiesés miatti elkeseredésüket, hogy nem mentek ki a vasárnapi spanyol bajnokira. Csapatuk 2-0-ra győzött. A Real kiábrándító játékkal megint kikapott. 

A spanyol foci bajnokságot már korábban megnyerő Barcelona a Liverpool elleni tragikus BL-kiesés után foghíjas lelátó előtt (57088 néző) kezdett a Getafe ellen. A madridi minicsapat helyzeteivel kezdődött a meccse, ám a vezetést a Barca szerezte meg. Messi szabadrúgása után Vidal szerezte meg egy lecsorgóból harmadik barcelonai gólját.

A második félidőben már többször is betalálhatott volna a hazai csapat, végül Dakoma pöckölte saját kapujába a labdát Messi elől.

A Getafe kaput eltaláló lövés nélkül zárta az összecsapást.

A Real Madrid már nem lehet sem negyedik, sem második, a Bajnokok Ligájában már nem érdekelt. Nagyjából ennek megfelelő motivációval, és hosszú sérültlistával (Ramos, Bale, Odriozola, Reguilon, Navas) vágott neki a csapat a Real Socieada elleni kirándulásnak.

Brahím Diaz csodás góljával még vezetett a Real (az első gólja volt a szezonban), de a hazaiak megfordították a mérkőzést. Merino egyenlített, majd Borja Vallejo kezezése és kiállítása után Courtois büntetőt védett. Barrenetxea felhőfejesével a második féidő elején már vezetett a Sociedad, Zaldua nagy lövése pedig a hab volt a tortán.

A Realnak ez volt a tizenegyedik veresége a szezonban, az elmúlt nyolc meccsből csak hármat nyert meg a Zidane-csapat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás