promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erős vegyszert érdemes vinni a Barca stadionjának vendégszektorába
Borítókép:  AFP/Lluis Gene
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Barcelona–Manchester United Bajnokok Ligája-meccsen lőttek egy fotót a vendégszektorból. Nos, a régi MÁV-szerelvények mosdójának ablaka ugrik be először. 120 euróért azért egy alapos mosás nem biztos, hogy eltúlzott igény a világ legnépszerűbb csapatának stadionjában.

Aki szereti a focit, minimum egyszer az életben el akar menni a Real Madrid, a Barcelona, a Liverpool vagy épp a Manchester United stadionjába. Nem is feltétlenül azért, mert ezeknek a csapatoknak szurkol, hanem mert olyan sportélménynek akar részese lenni, melyet Magyarországon vagy a környező országokban nem talál meg. Dugig telt lelátók, több tízezer ember által keltett hangorkán, és többnyire lenyűgöző előadás a gyepen. A ManU utóbbi évekbeli vergődését is sokan elnézegetnénk azért az NB I színvonalát, a hazai meccsek hangulatát látva.

Persze ezekben a stadionokban is érheti olyan élmény az embert, ami elgondolkoztatja. Például ez a fotó a barcelonai vendégszektorból. A keddi Barca–Manchester United meccsen lőtték.

Az egy dolog, hogy a vendégszurkolókat a kakasülőre ültetik, ahonnan időnként színházi kukkerral élvezetes a mérkőzés, de a vendégek a többi stadionban is a rosszabb helyeket kapják. Viszont, hogy a szektort lezáró plexiket se mossák le, az azért pofátlanság. A régi MÁV-szerelvények mosdójának ablakait idézi a látvány. Valószínűleg néhány ideges vendégdrukker vághatta oda a sörét, miután csapata megkapta harmadik gólját is a Barcától. 

Hogy fokozzuk a dolgot, arra a székre, ahonnan ez a kilátás tárul a drukker elé, 120 euróért, átszámítva 38 ezer forintért lehet jegyet venni. Ez sem tántoríthatja el a rajongókat, a keddi meccsre például 96 708 ember váltott jegyet.  

A Camp Nouban a hírek szerint nincs, a magyarországi stadionok bejáratainál tapasztalható alapos motozás, szóval egy viledát még egy kanna Clint vagy Froscht érdemes azért betárazni a sör mellé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás