Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Neymarék 19 éve nem kaptak ilyen verést a bajnokságban

Sport & Szabadidő

Promotions - 2019.04.15. 12:34

A francia bajnokság 32. fordulójában, vasárnap a Lille 5-1-es verességgel küldte haza a PSG-t, mely bajnoki címet ünnepelt volna győzelem esetén. 19 évet kell visszautazni az időben, hogy ilyen méretes párizsi zakót találjunk, ami a bajnokikat illeti. Videó!

A hétvégén nem csak a Juventus, a Paris Saint-Germain (PSG) is bajnok lehetett volna. Ehhez Lille-ben kellett volna győznie. Cavani, Di Maria és Neymar nélkül, mindannyian sérültek.

Nem is állt volna távol tőle, ha picit jobban összpontosít. Bernat góljával még az első félidőben egyenlítettek a párizsiak (Meunier lőtt szerencsétlen öngólt). A spanyolt ezt követően kiállították. Még ez sem lett volna gond, emberhátrányban is voltak komoly lehetőségei a PSG-nek.

Azonban nem használta ki őket, a Lille viszont beindult, és sorra lőtte a gólokat. Húsz perc alatt hármat, majd begyömöszölt még egy gombócot a PSG tölcsérjébe.

5-1 a vége, ilyet utoljára 2000 februárjában műveltek a párizsiakkal, akkor a Marseille rúgott nekik négyet egy ellenében. A PSG abban az évben második lett a Monaco mögött, most akkor is bajnok, ha szerdán Nantes-ban győz.

Borítókép: AFP/Francois Lo Presti

Legfrissebb híreink

Vissza a főoldalra.
Az Instagram-sztárok napok alatt széttaposták a lenyűgöző pipacserdőt