promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zidane megtalálta Benzema utódát a Real Madridnál?
Borítókép:  firo Sportphoto / Rodrigues / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Luka Jovic remek vétel lenne, egyben opcióként szolgálhat a kilences pozíció betöltésére.

A Real Madrid a jelenlegi szezonban már nem nyerhet egyetlen trófeát sem, így Zinedine Zidane visszatérésével a madridi együttes már a hátrelévő mérkőzésekkel megkezdte a felkészülést a következő idényre. Az egyik legfontosabb tennivaló pedig a keret minőségi bővítése. Ugyanis jól látszott az elmúlt időszakban, Cristiano Ronaldo pótlásának elmaradása hatalmas visszaesést jelentett.

A „munka", azaz a gólszerzés javarésze Karim Benzemára hárul, a támadó többször mutatta meg, lehet rá számítani. Minden sorozatot figyelembe véve az eddigi 48 mérkőzésen 26 gólnál és 10 gólpassznál jár. Ezzel szemben az előző idényben mindössze 12 gólt és 11 gólpasszt jegyzett. Egyértelműen vállára vette a csapatot a francia támadó.

Azonban a kilences pozícióban futballozó játékos esetében a legszebb évek már elmúltak, s ugyan Zidane teljes mellszélességgel kiáll mellette, a szakembernek a jövőre is gondolnia kell. Épp ennek okán jelentek meg a Benfica-Frankfurt mérkőzésén a Real Madrid játékosmegfigyelői, hogy megtekintsék Luka Jovic játékát – a szerb futballista jelenleg az egyik legkapósabb játékos Európában, egyben kiváló opcióként szolgálhat a kilences pozíció betöltésére – írja a Marca.

A támadó a Bundesligában 26 bajnoki mérkőzésen 17 gólt szerzett, s az Európa Ligában mutatott teljesítménye is remek: 10 meccs/7 gól.

Azt érdemes jelezni, a Barcelona is harcba szállt a játékos megszerzéséért, ahogy több más európai klub is megtette már tétjét. A huszonegy éves játékos piaci éra 55 millió euró, a spanyol lap értesülései szerint a Real Madrid 70 millió eurós kivásárlási árban gondolkodik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás