promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már a 8. percben eldőlt a Ferencváros sorsa a Magyar Kupában
Borítókép:  A ferencvárosi Marcel Heister (j2), a székesfehérvári Juhász Roland (j3) és Pátkai Máté (j) a labdarúgó MK-negyeddöntőjében játszott MOL Vidi FC–Ferencvárosi TC visszavágón a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó stadionban. Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A MOL Vidi FC és a Budapest Honvéd kettős győzelemmel jutott a négy közé a labdarúgó Magyar Kupában, miután a negyeddöntő szerdai visszavágóján is legyőzte a vendég Ferencvárost, illetve Budaörsöt.

A Ferencváros a mérkőzés elején emberhátrányba került – Dibusz a tizenhatoson kívül a levegőben ütközött a labdát felette fejjel megtoló Marko Scepoviccsal –, így a hazai vereség után még nehezebbé vált a fővárosiak dolga. A végig parázs hangulatú összecsapáson a vendégek tíz emberrel csak mezőnyben tudtak egyenrangú partnerei lenni a kapu előtt több veszélyt jelentő fehérváriaknak, akik az 58. percben Nikolov góljával összesítésben már kettőre növelték az előnyüket. A hajrában kettős emberhátrányban játszottak a vendégek – Lanzafame saját csapattársával, Haratinnal ütközött, utóbbi nem tudta folytatni a játékot –, Milanov pedig a 82. percben egy kontra végén beállította a végeredményt.

A másik kora esti találkozón a Budapest Honvéd nem sok esélyt adott a másodosztályú Budaörsnek, és a háromgólos N'Gog vezérletével magabiztosan nyerte meg a visszavágót is.

A elődöntő első mérkőzéseit április 16-án és 17-én, a visszavágókat egy héttel később játsszák. Az MK-döntőt május 25-én a Groupama Arénában rendezik.

Magyar Kupa, az elődöntő párosítása:
Budapest Honvéd–Soroksár SC (NB II)
MOL Vidi FC–Debreceni VSC

Német Kupa

Egyszerűen muszáj megmutatnunk a bajorok mérkőzését: nagyon nehezen jutott a Német Kupa elődöntőjébe a Bayern München a másodosztályú Heidenheim ellen. A bajor csapat a 12. percben megszerezte a vezetést, egy perccel később emberhátrányba került Niklas Süle kiállítása miatt, és a vendégek fordítani tudtak. Azonban a második félidőre beállt Lewandowski, így már a müncheniek rúgták a gólokat, és kerültek kétgólos előnybe. A vendégek talpra tudtak állni, és kiegyenlítettek, de végül a Bayern lengyelje idénybeli 33. góljával kiharcolták az elődöntős szereplést.

A többiről meséljen az összefoglaló:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás