promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melyik emoji jellemzi leginkább Messit? Boateng és Vidal megmondja!
Borítókép:  Facebook/FC Barcelona
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Arturo Vidal és Kevin-Prince Boateng emotikonok segítségével rajzolja meg nekünk a Barcelona csapattérképét, a videó a csapat Facebook-oldalára került fel. Hogy Messi a top, Ter Stegen meg a polip, az oké, de hogy Artur mellé miért egy darab kaki került, azt lehet, hogy nem akarjuk tudni.

Mindig érdekes, ha egy sztárcsapatban a játékosok egymásról mondanak véleményt, hisz az ember picit bekukkanthat a kulisszák mögé, megtud a futballistákról olyan hétköznapi részleteket, melyeket még az újságírók sem tudnának kinyomozni. Hatványozottan igaz ez a Barcelonára, mely a világ három legnépszerűbb futballcsapata között van.

A katalánok Facebook-oldalára felkerült egy humoros videó, melyen a két szezonbeli igazolás, Arturo Vidal és Kevin-Prince Boateng egy óriási műanyagtáblára pakolja fel azokat az emoji tappancsokat, melyek szerintük egy-egy játékoshoz leginkább passzolnak.

Ter Stegen kapus esetében a polip elég egyértelmű, míg Semedónál a rakétánál gondolkoznak, talán Jordi Albának kéne adni? Nem, neki már megvan. Piquének a zöld almát választanák, s hacsak az nem katalán függetlenségi jelkép, vagy a hátvéd kedvenc japán zenekara (Mrs. Green Apple), akkor azért, mert sűrűn fogyasztja. Végül a kedves kis szellem kerül a nevére.

„Busquets? Legyen a rendőr. Mindent ellőrzése alatt tart”

– mondja Boateng, utalva a védekező középpályás játékstílusára. Tobido az erő, Coutinho a hűvösség, Arthur pedig egy darab kaki emojiját kapja. Utóbbira Boateng csak annyit mond röhögve:

„Ő érteni fogja”.

Suárez és Messi könnyű választás: előbbi a bomba, utóbbi a felfelé mutató nyilacska a „top” szóval ellátva. Dembelé sem túl bonyolult, mivel folyamatosan videójátékozik (éjszaka is, ami az edzésmunkáján is meglátszik a hírek szerint), míg Rafinha arcképéhez egy hölgy kerül, hmmmm.

Ha tudni szeretnétek mit társított a két barcás jómadár Sergi, Vidal, Jordi Alba, Vermaelen vagy épp Boateng neve mellé, kattintsatok a videóra. Ha nem, akkor is érdemes!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás