promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas költekezés várható a Bayern Münchennél
Borítókép:  Bongarts/Getty Images
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Niko Kovac vezetőedző szerény 200 millió eurót kap játékosvásárlásra.

Ez nem a Bayern München éve. Igaz, a csapatnak van még esélye a német bajnoki- és kupagyőzelemre, ám a problémák ennél mélyebbek. A Bayern (és a német csapatok) bukdácsolása rámutat akadnak gondok a német futball körül.

A Bayern München a Liverpool, a Borussia Dortmund a Tottenham, a Schalke 04 pedig a Manchester City ellenében búcsúzott a Bajnokok Ligájától. Már csak a Frankfurt képviseli a német színeket Európában, amely az Európa-ligában majd a Benficával találkozik.

De vissza a bajor sztárcsapathoz. A klub elnöke, Uli Hoeness a Bildnek adott interjújában jelezte, nyáron átalakulás várható: egyrészt Arjen Robben a szezon végén visszavonul, másrészt – s ez talán fontosabb – Niko Kovac vezetőedző szerény 200 millió eurót kap játékosvásárlásra.

Mint mondta, folyamatban van az az együttes fiatalítása.

„Egyúttal olyan befektetések várhatók, melyekhez hasonló a Bayernnél korábban még sosem volt. Egyedülálló lesz a klub történetében”

– fogalmazott Hoeness. Azt azért hozzátette, a címeket azok a csapatok zsebelik be, melyek játékosai szívvel és lélekkel futballoznak.

A Bild szerint a következő játékosok érkezése várható:

  • Nicolas Pépe (Lille OSC)
  • Kai Havertz (Bayer Leverkusen)
  • Lucas Hernández (Atlético Madrid)
  • Callum Hudson-Odoit (Chelsea)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás