promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A miniszterelnök úr akkora szabadrúgásgólt rúgott...!
Borítókép:  Bojko Boriszov (jobbra) gratulál a tavalyi vb alatt elért belga sikerhez Charles Michel belga miniszterelnöknek (Twitter/BoykoBorissov)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bolgár bajnoki döntő, öregfiúk liga. A fatörzs vastagságú Bojko Boriszov, az ország miniszterelnöke nekifut a szabadrúgásnak, lő, a labda pedig száraz fügeként hullik a kapus kezei közül a gólvonal mögé. Nem Krúdy-regényből idéztünk, megtörtént esetet illusztrálunk nektek, videóval.

Közkeletű hivatkozási alap volt Orbán Viktor, amikor miniszterelnöként igazolt játékosa volt az NB II-es FC Felcsútnak. Idehaza úgy beszéltek róla az emberek, mint a világ egyetlen kormányfője, aki professzionális futball csapat tagja.

Nos, nem tudjuk, ez valóban igaz volt-e akkortájt, most megint feltűnt egy miniszterelnök, aki futballkarrierjével került be a hírekbe. Az illető nem más, mint Bojko Boriszov, Bulgária jelenlegi korményfője.

A transfermarkt.com-on elérhető adatlapja szerint 2008-tól a másodosztályú Vitosa játékosa volt, ami azért furcsa, mert ekkor már 48. életévét taposta. 67 percet kapott a bajnokságban, huszonhetet a kupában, ha tényleg nem viccel a Transfermarkt.

Mostanra kidobóemberré domborodott, így az öregfiúkbajnokságban játszik a Vitosa színeiben. A csapat a Pirinnel játszotta a liga döntőjét, s az Nso.hu kiszúrt egy videót, ahol Boriszov beáll egy szabadrúgás mögé, megcélozza a kapu közepét, majd megküldi a labdát, ami a kapus kezei között behullik a gólvonal mögé. Bődületes potya, a Vitosa pedig 2-1-re nyerte a bajnokságot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás