Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megint hátrányba került a Real Madrid, aztán beindult a henger

Megint hátrányba került a Real Madrid, aztán beindult a henger

Sport & Szabadidő

Megint hátrányba került a Real Madrid, aztán beindult a henger

Sport & Szabadidő

Promotions 23:13

Két borzalmas hét után egy kis öröm érte a Királyi Gárda szurkolóit.

Az utóbbi időben több cikkben is foglalkoztunk a Real Madrid sanyarú helyzetével. Ezekből jól látszik, hogy az elmúlt pár napban eldőlt: a Királyi Gárda már semmilyen címet nem fog nyerni a szezon végén. Ilyen napok után kellett pályára lépnie a Madridnak Valladolidban (Isco megint nem kapott helyet a keretben), ahova két „Királyi Legenda” (Roberto Carlos és Ronaldo) is elkísérte a csapatot.

A blancók hozták már-már megszokott formájukat, és az első félóra végén hátrányba kerültek. Szerencséjükre egy óriási kapushibának köszönhetően még a félidő előtt sikerült az egyenlítés.

A második félidő első tizenöt percében Karim Benzema duplázni tudott, így lényegében eldőlt a mérkőzés. Luka Modric-gólja már csak a lelkek megnyugtatására szolgált, azonban előtte Casemiro két sárgával még kiállította magát – mintha nem lenne elég gond a Real Madrid háza táján.

A Királyi Gárda így öt pont hátrányban van az Atléticoval szemben, ellenben öt egységgel megelőzi a Getafét, és a harmadik pozíciót foglalja el a tabellán. A spanyol bajnokságot a Barcelona vezeti, a katalánok bajnoki meccséről ide kattintva olvashat.

Borítókép: Forrás: Facebook

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria