Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Álmukból verték fel a Real Madrid labdarúgóit

Álmukból verték fel a Real Madrid labdarúgóit

Sport & Szabadidő

Álmukból verték fel a Real Madrid labdarúgóit

Sport & Szabadidő

Promotions 10:54

Szerda este rendezik az Ajax Amszterdam – Real Madrid nyolcaddöntős párosítás első összecsapását a Bajnokok Ligájában. A mérkőzést az M4 Sport közvetíti.

Azt minden átlagember tudja, hogy ahhoz, hogy az adott napon megfelelően tudjon teljesíteni munkahelyén pihentető alvásra van szükség. Ez a tételmondat különösen igaz a sportolók esetében, pláne akkor, ha éppenséggel rossz alvó az illető.

Egy adott csapat szurkolói minden féle és fajta nyomást bevetnek, hogy az ellenfél játékosait kizökkentsék. Ezt bevethetik a pályán, és azon kívül is. Azonban míg a stadionon belüli nyomásgyakorlást akár büntetni is lehet, addig egy kis éjszakai tűzijáték senkinek sem „árthat”.

Ezt a lehetőséget használta ki az Ajax egyik szurkolói csoportja, az F-Side. A szurkolók kinyomozták, hogy melyik szállodában szállt meg a Királyi Gárda, és az éj leple alatt, hajnali 3 óra magasságában rögtönzött tűzijátékkal kápráztatták el a hotel vendégeit.

Van egy olyan érzésünk, hogy nem mindenki örült ennek a parádénak... Azt pedig már csak a 21.00-kor kezdődő mérkőzésen fogjuk megtudni, hogy a tűzijáték mennyire zavarta meg a labdarúgókat.

A keddi nap főmérkőzéséről ide kattintva olvashat!

Borítókép: Youtube

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria