Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ritka alkalom: közös képet posztolt a Schumacher-család

Ritka alkalom: közös képet posztolt a Schumacher-család

Sport & Szabadidő

Ritka alkalom: közös képet posztolt a Schumacher-család

Sport & Szabadidő

Promotions 19:19

A pilóta felesége és gyermekei ezzel kívántak köszönetet mondani a rajongóknak a sok kedves üzenetért, amit a versenyző 50. születésnapjára küldtek.

A 2013 végén síbalesetet szenvedett, azóta családja által otthonában ápolt Michael Schumacher január 3-án múlt ötven éves. Családja elképesztően sok köszöntést, kedves üzenetet kapott ezen alkalomból, s a közösségi oldalon egy közös fotóval mondtak érte köszönetet. A képen a volt F1-es pilóta lánya, Gina-Maria, fia Mick és felesége, Corinna látható.

„Szeretnénk megköszönni a sok jókívánságot, amit az elmúlt négy hétben kaptunk. Sok erőt és pozitív energiát merítettünk belőle. Michael számára ez egy különleges év, hisz 50 éves lett és 25 éve ünnepelte első vb-címét” – írta többek között üzenetében a család.

Nincs kizárva, hogy a Schumacher-család hamarosan új pilótát ad a Forma-1-nek. A mindössze 19 éves Mick Európa-bajnok lett Forma-3-ban, s ahogy mi is írtunk róla, Lewis Hamilton biztosra veszi, hogy nemsokára a Forma-1-ben is be fog mutatkozni.

„Száz százalék, hogy bekerül az F1-be, részben a neve miatt, másodsorban pedig azért, mert kiváló munkát végez” – véli a brit versenyző.

Borítókép: Facebook/Michael Schumacher