promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszületett Balogh Zsolt kislánya
Borítókép:  Forrás: instagram
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A jelenleg – de már nélkülünk – zajló kézilabda-vb-n mezőnyjátékosaink közül Lékai Máté és Balogh Zsolt alkotott maradandót. Meg itthon is, hiszen Lékai Máté után Balogh Zsolt gyermeke is megszületett. 

Furcsa, különös, felejthetetlen napokat él át Balogh Zsolt is kézilabda-válogatottunkból. A világbajnokság előtt ismert volt, hogy a viadal alatt több játékosnak – ráadásul kulcsjátékosnak – gyermeke születik, Lékai Máté rövid időre haza is utazott ezért, ott volt a szülésnél, majd visszatérve a csapathoz, Dániában ihletett formában folytatta. 

Lékai Noé, Kiss Ramóna és Lékai Máté (Facebook/Hot Magazin) 


Külön érdekesség, hogy a világbajnoki együttesünkben a másik legjobb teljesítményt Balogh Zsolt nyújtotta, aki szintén gyermekáldás elé nézett a vb alatt. Neki egyszer már haza kellett jönnie a sérült bokája miatt, bombaformában tért vissza ő is, a család és a pihenés jótékony hatása látszott – igaz, előtte is nagyot alkotott. 

A vb utolsó magyar meccse, szerdán a norvégok ellen kiábrándító eredményt és kiesést hozott, bár Balogh és Lékai – akik már az Elektromosban is együtt nevelkedtek, jelenleg pedig a Szeged, illetve a Veszprém játékosai – ekkor is megtette a magáét. Idő előtti lett így a hazautazás, Balogh Zsolt számára viszont nem lehet nagyobb vigasz, minthogy kislánya, Liza megszületett. 

Isten hozta!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás