Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megszületett Balogh Zsolt kislánya

Megszületett Balogh Zsolt kislánya

Sport & Szabadidő

Megszületett Balogh Zsolt kislánya

Sport & Szabadidő

AA 21:21

A jelenleg – de már nélkülünk – zajló kézilabda-vb-n mezőnyjátékosaink közül Lékai Máté és Balogh Zsolt alkotott maradandót. Meg itthon is, hiszen Lékai Máté után Balogh Zsolt gyermeke is megszületett. 

Furcsa, különös, felejthetetlen napokat él át Balogh Zsolt is kézilabda-válogatottunkból. A világbajnokság előtt ismert volt, hogy a viadal alatt több játékosnak – ráadásul kulcsjátékosnak – gyermeke születik, Lékai Máté rövid időre haza is utazott ezért, ott volt a szülésnél, majd visszatérve a csapathoz, Dániában ihletett formában folytatta. 

Lékai Noé, Kiss Ramóna és Lékai Máté (Facebook/Hot Magazin) 


Külön érdekesség, hogy a világbajnoki együttesünkben a másik legjobb teljesítményt Balogh Zsolt nyújtotta, aki szintén gyermekáldás elé nézett a vb alatt. Neki egyszer már haza kellett jönnie a sérült bokája miatt, bombaformában tért vissza ő is, a család és a pihenés jótékony hatása látszott – igaz, előtte is nagyot alkotott. 

A vb utolsó magyar meccse, szerdán a norvégok ellen kiábrándító eredményt és kiesést hozott, bár Balogh és Lékai – akik már az Elektromosban is együtt nevelkedtek, jelenleg pedig a Szeged, illetve a Veszprém játékosai – ekkor is megtette a magáét. Idő előtti lett így a hazautazás, Balogh Zsolt számára viszont nem lehet nagyobb vigasz, minthogy kislánya, Liza megszületett. 

Isten hozta!

Borítókép: Forrás: instagram