promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy okosok kvíze: 2 perc alatt max pontot csinálnak a legjobbak, köztük vagy?
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 olyan kérdés jön, amelyre azonnal tudhatod a választ.

Új kvízünkben 10 olyan kérdést hoztunk nektek, amelyek nagyon könnyűnek tűnnek elsőre, és a legjobbak azonnal tudják is a választ ezekre, hiszen ezek a kérdések és a válaszok nagyon sokszor előjöhetnek kvízjátékokban és tudástesztekben, sőt, még a tévében is nagyon sokszor előjönnek játékokban. Nem egy téma lesz a játék fókuszában, hanem több, így elég sok témában kell majd helytállnotok.

A játék végén pedig majd kiderül, hogy mennyire vagytok jók, megeshet, hogy lesznek olyanok is, akik két perc alatt végigrohannak az egész játékon és csupa jó választ adnak, és valúszínűleg olyanok is lesznek, akik nagyon sok kérdésre nem tudják majd a válaszokat. Adjatok számot műveltségetekről, nézzétek meg, hogy vajon mennyire vagytok képben a most feljövő játékban.

Persze igazából mindenki nyer a játék végén, hiszen ha rosszul válaszoltok is, akkor is látjátok majd a helyes válaszokat, így pedig tanulhattok, okosodhattok is majd a játék közben. És persze az is érdekes lehet, hogy megnézzétek, hogy melyik kérdésnél hibáztak legtöbbször a magyarok.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás