promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alattomos hidegfront tart hazánk felé, az egész hétvégét tönkre teheti
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A felénk tartó hidegfront belerondíthat a hétvégébe.

Ugyan a Brit-szigetek felett tomboló viharciklon felhőzete már gyengülőben és oszlóban van - tehát ez már biztos nem fogja elérni a Kárpát-medencét -, az Atlanti-óceán felett kialakulóban van egy újabb ciklon, ami szombaton egy hidegfrontot fog elhozni; ezzel kissé bele fog rondítani a hétvégébe.

Mondhatjuk, hogy egy alattomos hidegfrontról van szó, ugyanis esőt csak az ország egyes részein, elvétve okozhat, és lehűlés szempontjából sem lesz markáns, hiszen még így is 20 fok felett lesznek a nappali csúcsok.

Ezt követően majd csak szerdán kell számítanunk rá, hogy egy újabb hidegfront érkezik felénk, ami már komolyabb változást hozhat az időjárásban - de ennyire még ne szaladjunk előre.

Pénteken ismét ködfoltos, párás reggelre ébredhettünk, de ezek hamar eloszlanak. Utána többnyire derült, napos időre van kilátás. Csapadék nem lesz. A légmozgás mérsékelt marad, csak Sopronnál fordulhatnak elő időnként élénk széllökések déli irányból. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között alakul. Késő estére többnyire 14 és 19 fok közé csökken a hőmérséklet.

Ahogy azt pedig már említettük, szombaton megérkezik az alattomos hidegfront, ami nagy felfordulást nem fog okozni, vasárnapra pedig ismét kiderül az égbolt, és a nappali csúcshőmérséklet ismét 21 és 25 fok között alakul majd.

Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Gasztro & Utazás
Sport & Szabadidő
Helyi Hírek
Időjárás