promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fura, ritkán hallható magyar szóval közölték a meteorológusok, hogy mi vár ránk az elkövetkező napokban - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elkövetkező napokban majd ez vár ránk az időjárást tekintve.

Az elmúlt napokban nagyon szépen beállt a jóidő, az utónyár kifejezetten kellemes, és az előző hétvége is nagyon jól sikerült, annak ellenére, hogy egy hidegfront hatásait érezhettük már azért a bőrünkön vasárnap. Ám azóta jobbára nem történt semmi, az idő azonban kellemes, túl sok csapadék sem esett. A meteorológusok pedig most elárulták, hogy mi vár ránk majd az elkövetkező napokban Magyarországon, a hétvégére biztos, hogy nagyon sokan kíváncsiak, hiszen még nagyban mennek a kirándulástervezgetések.

De mégis mi jön tehát ezután Magyarországon?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a legújabb videójának, amelyben részletesen elmagyarázzák, hogy miért jöhet most ilyen idő, azt a címet adták, hogy időállás, méghozzá az időjárás helyett. Az időállás-jelentésben pedig elmagyarázták, hogy nem sok újdonsággal lehet tehát az időjárást illetően szolgálni. Eseménytelen időjárásban lehet részünk, hiszen egy anticiklon időjárásunk alakítója, amelyet meg is mutattak Európa térképén. Egy hatalmas, felhőmentes terület látható a térképen, a szélsőséges időjárást pedig elsősorban Európa végein, így többek között Görögországban lehet keresni, ahol többek között légörvények okoznak csapadékos és változékony időt. Nyugat-Európát pedig forró légtömeg árasztotta el, ott kifejezetten rekordokat döntöget az időjárás.

Az OMSZ YouTube-videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy Magyarország egyes területein milyen idő vár majd ránk pénteken, hol hány fokra lehet majd számítani:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás