promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lenyűgöző képek: hó borítja fél Magyarországot, megérkezett az igazi tél
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fehérbe borult az ország fele, a Dunántúlon ilyen csodálatos látványra ébredtek a magyarok.

Jobb később, mint soha - ahogy mondani szokták. Végre megérkezett az igazi tél Magyarországra, vasárnap reggelre a Dunántúl nagy része fehérbe borult, nagyobb mennyiségű hóra, és havazásra ébredhettek az emberek. A Promotions egyik olvasója képet is küldött arról, hogy milyen látvány fogadta, mikor reggel kinézett az ablakukon. Ferenc egy Győr-Moson-Sopron megyei faluból, Rábakecölről küldte nekünk az alábbi fotót.

„Végre itt az igazi tél!!! Milyen kár, hogy nem karácsonykor volt ilyen fehér minden, de ennek is örülünk. Még most is gyönyörűen esik a hó nálunk, remélem meg is marad egy darabig”

- írta olvasónk.

(Olvasói fotó)

A közösségi média telis-tele van csodálatos képekkel a hó borította Magyarországról. Ezek a képek például Komárom-Esztergom megyében, a tatai járásban található Tardosban készültek. Itt is jól látszik, hogy tiszta fehér minden.

Pest megye legnyugatibb része közelében, Tök külterületén, a település központjától mintegy 3-4 kilométerre északnyugatra, majdnem közvetlenül Pest megye és Komárom-Esztergom megye határvonala mentén Anyácsapuszta, ahol a lovardában készült ez a videófelvétel.

„Győrbe is megjött az első havazás”

- írja egy hölgy a Facebook-on, aki az alábbi meseszép képet mellékelte a havazásról.

A vasárnapi időjárás így fog alakulni: a Dunántúl nyugati részén továbbra is havazni fog, a keleti felén már inkább havas esőre, esőre számítani. A Dunától keletre viszont a reggeli, délelőtti órákra megszűnik a csapadék, és már nagyobb területen és határozottabban csökken a felhőzet, kisüt a nap. Estére, késő estére a nyugati megyékben is megszűnik a havazás. Az északi, északkeleti szél élénk, a Nyugat-Dunántúlon időnként erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunától keletre általában 5 és 10, a Dunántúlon 0, +4 fok között valószínű. Késő estére -1 és +5 fok közé csökken a hőmérséklet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás