Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Időjárás: tartós lehűlés közeleg sok esővel, de előtte még hőség lesz

Időjárás: tartós lehűlés közeleg sok esővel, de előtte még hőség lesz

Időjárás

Időjárás: tartós lehűlés közeleg sok esővel, de előtte még hőség lesz

Időjárás

Promotions 16:16

Visszatér Magyarországra a hőség, de egy újabb hidegfront végleg megfékezi. Utána tartós lehűlés és eső várható.

A keddi hidegfronttal érkező eső kellemes felfrissülést hozott, azonban szerdán ismét visszatér a száraz, forró levegő. A hőség viszont most nem fog már sokáig tartani, már csak néhány napot kell kibírnunk ezt a meleget, aztán péntekről szombatra virradóra egy újabb hidegfront érkezik nyugat felől, ami tartós lehűlést és sok-sok esőt hoz magával.

Kedd éjszaka nyugat felől csökken a felhőzet, hajnalban már általában derült vagy gyengén felhős idő lesz a jellemző. Eleinte még az északkeleti, keleti megyékben várható - kevés helyen - zápor, zivatar, az éjféli órákig mindenütt megszűnik a csapadék. Estére az északias szél veszít erejéből, de zivatar környékén még előfordulhat erős széllökés. Hajnalra döntően 15 és 22 fok közé csökken a hőmérséklet, az északi völgyekben alacsonyabb értékeket is mérhetünk.

Szerdán sok napsütés várható fátyolfelhőkkel, valamint nappali gomolyfelhő-képződéssel. Az érettebb gomolyokból előfordulhatnak futó záporok. Az északi szél többfelé megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között valószínű.

A hosszútávű előrejelzés szerint a hétvégén érkező hidegfront végleg megfékezi a hőséget, és egész Magyarországon nagyjából két hétig kellemes, nyári idő lesz záporokkal, zivatarokkal, és elviselhető hőmérséklettel.

Borítókép: Profimedia