Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Időjárás: a Meteorológiai Szolgálat bejelentette, mindenki erre várt

Időjárás: a Meteorológiai Szolgálat bejelentette, mindenki erre várt

Időjárás

Időjárás: a Meteorológiai Szolgálat bejelentette, mindenki erre várt

Időjárás

Promotions 16:56

Ugyan várható még itt-ott zápor és zivatar, de a hétvége mindenki számára jó időt hoz.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint péntek éjszaka általában közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, de kisebb körzetekben ennél kevesebb felhő is lehet. A záporok, zivatarok zöme késő estére lecseng, ezt követően csak kevés helyen várható csapadék. A légmozgás veszít erejéből, de továbbra is sokfelé kísérhetik élénk, időnként erős lökések az északi, északkeleti szelet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 19 fok között alakul.

Szombaton az ország legnagyobb részén napos, gomolyfelhős idő várható, de a Dunától keletre, illetve a Dunántúl keleti részén erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, és ezeken a területeken alakulhat ki zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szél időnként megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 25, 31 fok között valószínű.

Vasárnap sok napsütésre számíthatunk gomolyfelhőkkel, csapadéknak kicsi az esélye. Az északi szél sokfelé élénk, néhol erős lesz. A hajnali 12, 19 fokról délutánra 26 és 31 fok közé melegszik fel a levegő.

Borítókép: Profimedia