promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hidegfront tör be Magyarországra, már az idejét is tudjuk, hogy mikor csap le az országra - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  © Lloyd/Alamy Live News/Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő vár ránk Magyarországon az elkövetkező napokban.

Az elmúlt pár napban kis zivatarok kivételével a tavasz kissé nyárias orcáját mutatta meg Magyarországon is, volt több nap is, hogy 30 fok felett volt a napi csúcshőmérséklet, így pedig nagyon sokan már elővették a rövidnadrágjukat is. Mintha már tényleg nyár lenne.

Da vajon előhagyhatjuk a rövidnadrágot a következő hétre is? Vagy pakoljuk vissza most egy kis időre a szekrény aljába?

Az Időkép előrejelzősei szerint vasárnap sokat fog sütni a nap, csapadék nem várható majd a nap folyamán. Délután pedig 25 és 31 fok között alakulhat a csúcs hőmérséklet. Ám hétfőn már az országban többfelé zavarhatják meg a napsütést a felhők. Nyugat-Magyarországon pedig záporok és zivatarok is kialakulhatnak.

Keddre pedig megérkezik egy hidegfront is, feltámadó északnyugati széllel és futózáporokkal, zivatarokkal jön. A hőmérséklet kicsit visszaesik, de így is 24 és 30 között alakulhat majd a csúcs.

Szerdán az élénk, erős, néhol esetleg viharos északias szélben elszórtan egy-egy zápor, zivatar még kialakulhat. Délután 19-26 fokra van kilátás - írja az Időkép.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-videós előrejelzéséből pedig térképre vetítve is láthatjátok, hogy Magyarország egyes részein milyen időre van kilátás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás