Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Időjárás: remek hírt közölt a Meteorológiai Szolgálat

Időjárás: remek hírt közölt a Meteorológiai Szolgálat

Időjárás

Időjárás: remek hírt közölt a Meteorológiai Szolgálat

Időjárás

Promotions 16:56

Hétvégére kicsit megnyugszik az időjárás, de vajon meddig tart ez?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteki jelentése szerint éjszaka a szakadozott frontális felhőzet este délkelet felé elhagyja hazánkat, mögötte fátyolfelhők érkeznek, valamint a Dél-Dunántúlon az éjféli órákban ismét megnövekedhet a felhőzet. Az esti órákban megszűnik a csapadék, de hajnaltájt a délnyugati határvidéken nem zárható ki zápor, esetleg zivatar. Az északnyugati, északi szelet élénk lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 16 fok között várható, de a hidegre érzékeny helyeken több fokkal alacsonyabb értékek is előfordulhatnak.

Szombaton sok napsütésre számíthatunk, amelyet a Tiszántúlon gomolyfelhők zavarhatnak, illetve délnyugaton is lehet némi maradványfelhőzet. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati, északi szelet élénk lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között valószínű.

Vasárnap sok napsütésre számíthatunk fátyolfelhőkkel, nappali gomolyfelhő-képződéssel. Csapadék nem valószínű. Általában mérsékelt lesz a légmozgás. Hajnalban 7, 14, a délutáni órákban 25, 29 fokot mérhetünk.

Borítókép: Profimedia