promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megint vasárnapra romlik el az idő, küszködik a tavasz
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hét közben melegszik az idő, de lehet még gyenge fagy.

Hétfő estétől átmeneti felhőzetcsökkenést követően észak felől megnövekszik a felhőzet, hajnalban már csak a déli megyékben valószínűek kevésbé felhős vagy derült tájak. Száraz idő valószínű, de hajnalban, reggel az északi határ mentén elvétve jelentéktelen csapadék esetleg előfordulhat. A délnyugati szél többfelé megélénkül, az ország északkeleti harmadán meg is erősödik – jelezte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően 0 és +4 fok között várható, gyenge fagy csak a hidegre érzékeny helyeken lehet.

Kedd reggeltől az ország északi felén erősen felhős lesz az ég, és az északi határ mentén elszórtan gyenge eső, zápor is előfordulhat. Délen ezzel szemben a közepesen felhős ég mellett több órára kisüt a nap, és csapadék sem lesz. A délnyugati, nyugati szelet az északkeleti megyékben erős, olykor viharos széllökések kísérik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 12 és 18 fok között várható, de az Északi-középhegység területén kissé hűvösebb is lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás