promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennek a fele sem tréfa: Bánkúton már 10 centis a hótakaró
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Behavazott az Északi-középhegység csúcsain szerda délután, néhol meg is maradt a hótakaró.

Lélegzetelállító fotók és videók jelentek meg szerda késő este és csütörtök reggel az első havazásról. Több helyen csökkent fagypont alá a hőmérséklet, ezért néhol már október közepén beköszöntött a tél! A jóslatok szerint arra is van esély, hogy a hótakaró megmaradjon: Bánkúton például már szerda este tíz óra után 10 centiméteres volt a hótakaró, a Kékestetőn pedig megépült az idei első hóember.

Az Időkép szerda este arról írt, hogy Bánkúton kitartóan havazik. Még bőven növekedhet a hótakaró vastagsága, akár a 20 centit is elérheti. A Fehér Sas Panzió látványos fotókat osztott meg a bánkúti télről, 

Már vastag hótakaró borítja be a Bükk magasabb csúcsait, ahol továbbra is kicsivel fagypont alatt alakul a hőmérséklet. A térségben húzódó összeáramlási zóna továbbra is bőséges csapadékot biztosít a havazás számára, ennek köszönhetően pedig már nagyjából 10 centis hótakaró alakult ki Bánkúton.

A Fehér Sas Panzió látványos fotókat osztott meg a Bánkúton uralkodó télies körülményekről; az Időkép pedig a Kékestetőről kapott fotókat, ezt ide kattintva nézheted meg.

 

A fehéredő hegycsúcsokról videók is érkeztek:

Ha neked is van egy jó fotód és/vagy videód az első hóról, küldd el nekünk a szerk@promotions.hu e-mail címre. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás