promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: a Kékestetőn már havazott, de vajon csütörtökön is ilyen idő vár ránk?
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hajnalban sok helyen lehet 0 fok körüli a hőmérséklet.

Szerda este elsősorban hazánk keleti harmadán valószínű több helyen eső, zápor az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint. Hajnalra foltokban köd képződik. Az északi, északnyugati szelet csak néhol kísérhetik élénk lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +6 fok között alakul, azonban a szélvédett, kevésbé felhős tájakon gyenge fagy is várható.

Az Időkép webkameráján közben újra láthattunk egy kis gyenge havazást. Szerda délután a Kékestetőt egy kisebb zápor érte el, melybe rövid ideig hópelyhek is vegyültek.

Csütörtökre már kicsivel kellemesebb időt jósol az OMSZ. A Dunától keletre még lesznek erősebben felhős területek, majd ott is gomolyosodik a felhőzet. A Dunántúlon a gomolyfelhők mellett hosszabb időre is kisüthet a nap, majd a késő délutáni óráktól nyugat, északnyugat felől vastagabb felhősáv érkezhet.

A Dunántúlon kicsi a csapadék esélye. Másutt délelőtt szórványosan, délutántól már csak elvétve fordulhat elő eső, zápor. Néhol időnként megélénkülhet az északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás