promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas eső zúdul az országra augusztus utolsó napján - Kedden a záporok-zivatarok mellett erős széllökésekre kell számítani
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tovább tombol a hidegfront az országban. Kedden is jelentős csapadékra kell számítani. Mutatjuk a részleteket!

[[cikk1]]

A szokatlan kora őszi időjárás ezen a héten is folytatódik. Augusztus 31-én, kedden a meteorológiai nyár utolsó napján is be kell készítenünk az esernyőket, ugyanis rengeteg csapadék fog hullani. Ugyan a nap első felében még kisüthet a nap, észak felől megnövekszik a felhőzet. 

Az Országos Meterológiai Szolgálat előrejelzése szerint egy nagyobb  csapadékzóna vonul dél felé, amelyből többnyire zápor, nagyobb eséllyel északkeleten zivatar várható.

A nyugatias szél élénk lesz, néhol meg is erősödhet, illetve zivatar környezetében is lehetnek erős széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 24 fok között alakul. Az OMSZ 9 megyében adott ki figyelmeztetést keddre, a várható a heves zivatarok miatt.

Szerdán, szeptember elsején eleinte több helyen, délután inkább már csak keleten, ott is megszűnő jelleggel várható zápor, helyenként zivatar. Nagy területen megerősödik a szél. A leghidegebb órákban 9-15 fok lesz. Napközben 17-22 fokig melegszik a levegő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás