promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marad a kánikula szombaton is, bár lesz olyan terület, ahol eljöhet a megváltó eső
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A puszta szerencséden múlik, hogy olyan területen leszel-e, ahol eljöhet a megváltó eső! 

 

 

Szombaton egy hullámzó hidegfront hatására a napos időszakok mellett már több tájegységünkön is kialakulhatnak záporok, zivatarok. A délnyugati szél nyugatira, északnyugatira fordul, többfelé megerősödik, zivatarokban viharossá fokozódik. Napközben 26-37 fokot mérhetünk, délen, délkeleten lesz melegebb, északon, északnyugaton hűvösebb.

A déli tájakon továbbra is sok napsütés várható kevés fátyol- és gomolyfelhővel, másutt erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés. A Dél-Dunántúlon, illetve a Duna-Tisza köze déli részén kisebb a csapadék esélye, másutt - különösen délután - több alkalommal is előfordulhat zápor, zivatar.

Néhol heves zivatarok is lehetnek. Ma főleg a Dunántúlon és az Északi-középhegységben időnként megélénkül a délnyugati szél, holnap pedig már nagy területen élénk, sőt néhol erős is lesz az északnyugatira forduló légmozgás. Zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 23 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton tehát 26 és 37 fok között valószínű, bár északnyugaton az alacsonyabb, délkeleten a magasabb értékekkel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás