Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Időjárás: viharos széllel tart szünetet a tavasz

Időjárás: viharos széllel tart szünetet a tavasz

Időjárás

Időjárás: viharos széllel tart szünetet a tavasz

Időjárás

BTP 16:56

Hamarosan átvonul rajtunk a hidegfront, és utána érkezik a felmelegedés.

Biztosan sokan meglepődtek, hogy havazásra ébredtek kedd reggel, de erre fel is készítettünk mindenkit a heti előrejelzésünkben.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint szerda hajnalban keleti, délkeleti megyékben is csökken a felhőzet az éjszaka második felére. Hajnalban szinte országszerte derült idő várható. Estére, késő estére a legtöbb helyen megszűnik a csapadék.

Az északnyugati szelet inkább csak az Észak-Dunántúlon kísérhetik néhol élénk lökések. A hőmérséklet hajnalban általában -2 és -7 fok között alakul, de a szélcsendes, fagyzugos helyeken ennél több fokkal hidegebb, néhány helyen ennél enyhébb idő is lehet.

Szerda délután egyre több gyorsan vonuló gomolyfelhő zavarhatja a napsütést. A késő délelőtti, déli óráktól kezdődően elszórtan alakul ki hózápor, zápor, nagyobb eséllyel az északkeleti és délnyugati megyékben zivatar is lehet.

Az északnyugati szelet nagy területen erős, néhol viharos közeli lökések kísérik. Záporok, zivatarok környezetében is lehetnek erős, esetleg viharos széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 11 fok között valószínű.

(via OMSZ)

Borítókép: Profimedia