Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Időjárás: kapunk egy kis lehűlést és szelet a hosszú hétvége elejére

Időjárás: kapunk egy kis lehűlést és szelet a hosszú hétvége elejére

Időjárás

Időjárás: kapunk egy kis lehűlést és szelet a hosszú hétvége elejére

Időjárás

BTP 17:36

Erős lehűlés várható, de a szél miatt sem igazán lesz felemelő a szabadban tartózkodni.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint péntek hajnalig szakadozott frontfelhőzet vonul dél, délkelet felé. Elszórtan, nagyobb számban és eséllyel a keleti, északkeleti vidékeken fordulhat elő zápor, főként az éjszaka első felében zivatar is.

A délnyugatiról északnyugatira, északira forduló szelet többfelé élénk, helyenként erős lökések kísérhetik. A zivatarral természetesen jönnek az erős széllökések is.

A hőmérséklet hajnalban általában 7 és 13 fok között alakul, de az átmenetileg derült, szélcsendes tájakon ennél néhány fokkal hidegebb is lehet.

Pénteken napközben általában napos, gomolyfelhős idő várható, de délelőtt még az ország északkeleti részében, majd délután inkább már csak a Tisza vonalának tágabb környezetében lehet erősen felhős az ég. Előbbi területeken délelőtt, utóbbi tájakon délután szórványosan kialakulhatnak záporok.

Az északi, északnyugati szél nagy területen megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 20 fok között változik, a déli megyékben lesz a melegebb idő.

Borítókép: Profimedia