promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: kapunk egy kis lehűlést és szelet a hosszú hétvége elejére
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Erős lehűlés várható, de a szél miatt sem igazán lesz felemelő a szabadban tartózkodni.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint péntek hajnalig szakadozott frontfelhőzet vonul dél, délkelet felé. Elszórtan, nagyobb számban és eséllyel a keleti, északkeleti vidékeken fordulhat elő zápor, főként az éjszaka első felében zivatar is.

A délnyugatiról északnyugatira, északira forduló szelet többfelé élénk, helyenként erős lökések kísérhetik. A zivatarral természetesen jönnek az erős széllökések is.

A hőmérséklet hajnalban általában 7 és 13 fok között alakul, de az átmenetileg derült, szélcsendes tájakon ennél néhány fokkal hidegebb is lehet.

Pénteken napközben általában napos, gomolyfelhős idő várható, de délelőtt még az ország északkeleti részében, majd délután inkább már csak a Tisza vonalának tágabb környezetében lehet erősen felhős az ég. Előbbi területeken délelőtt, utóbbi tájakon délután szórványosan kialakulhatnak záporok.

Az északi, északnyugati szél nagy területen megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 20 fok között változik, a déli megyékben lesz a melegebb idő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás