Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megzavarodtunk a hétvégi időjárástól, mint vasorrú bába a mágneses vihartól

Megzavarodtunk a hétvégi időjárástól, mint vasorrú bába a mágneses vihartól

Időjárás

Megzavarodtunk a hétvégi időjárástól, mint vasorrú bába a mágneses vihartól

Időjárás

Promotions - 2021.01.22. 16:56

Változékony lesz időjárás szempontjából a hétvége. Kezdetben enyhe, sokfelé napsütéses lesz az idő, majd egyre többfelé várható csapadék.

A helyzet az, hogy változékony lesz időjárás szempontjából a hétvége. Ez derül ki legalábbis az Országos Meteorológiai Szolgálat szombatra, illetve vasárnapra vonatkozó előrejelzéséből.

Szombaton nagyrészt erősen felhős lesz az ég. Szűrt napsütés inkább az ország délkeleti felén valószínű. Kezdetben szórványosan, délutántól a Dunántúlon, estétől keleten is többfelé várható eső, zápor. A Dunántúlon egy-egy zivatar sem kizárt. A Kisalföldön, az Alpokalján és a Bakonyban estefelé helyenként havas eső, hó válthatja az esőt. A szél több helyen erős lesz.

A minimumhőmérséklet plusz 2 és 9 fok között valószínű. A nappali maximumok általában 10-15 fok között alakulnak, de az Északi-középhegység térségében 6-9 fok is lehet.

Vasárnap is többfelé beborul az ég. Sokfelé számítani kell csapadékra: eleinte főleg esőre, melyet a nap folyamán nyugat felől egyre több helyen havas eső, havazás válthat fel. A reggeli órákban a Dunántúlon néhol ónos eső sem kizárt. A szél sokfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik.

A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 6, a legmagasabb hőmérséklet plusz 2 és 11 fok között alakul, északnyugaton lesz a hidegebb, délkeleten az enyhébb idő.

Borítókép: AFP