Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jön egy csapadékzóna és akár hó is hullhat – szerdai időjárás

Jön egy csapadékzóna és akár hó is hullhat – szerdai időjárás

Időjárás

Jön egy csapadékzóna és akár hó is hullhat – szerdai időjárás

Időjárás

Promotions 14:54

A szerdai időjárást egy  hajnalban délnyugat felől érkező csapadékzóna alakítja. A Dunántúl magasabban fekvő helyein, illetve az Alpokalja tágabb környezetében havas eső, hó is hullhat. 

Ahogy azt a vasárnapi időjárás-előrejelzésben jeleztük, szerdára írta az Országos Meteorológiai Szolgálat, hogy akár hó is eshet. Ez az állítás továbbra is áll. Az OMSZ szerdai prognózisa szerint

január 6-án többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, átmenetileg hosszabb időre is elvékonyodhat a felhőzet. A hajnalban délnyugat felől érkező csapadékzóna következtében a Dunántúl magasabban fekvő helyein, illetve az Alpokalja tágabb környezetében havas eső, hó is hullhat. 

Napközben a fenn említett csapadékzóna északkelet felé halad tovább, így a legtöbb helyen eső várható, míg északon, és az Északi-középhegységben helyenként havas eső, hó is lehet. Északon akár hózáporok is előfordulhatnak, néhol az ég is megdörrenhet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2, 8 fok között valószínű.

Borítókép: AFP