Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vigyázz, mert szombaton leszakad az ég – ilyen idő lesz a hétvégén

Vigyázz, mert szombaton leszakad az ég – ilyen idő lesz a hétvégén

Időjárás

Vigyázz, mert szombaton leszakad az ég – ilyen idő lesz a hétvégén

Időjárás

Promotions - 2020.09.25. 16:32

Hétvégén borús, csapadékos idő várható, záporral, zivatarral és jó esetben is csak maximum 20 fok körüli nappali csúcshőmérséklettel.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat hétvégére vonatkozó előjelzése már az évszaknak megfelelő időt jósol. Borús, csapadékos idő várható, záporral, zivatarral és jó esetben is csak maximum 20 fok körüli nappali csúcshőmérséklettel.

Szombatra éjszaka sokfelé várható kiadós eső, napközben a keleti megyékben lehet zápor, zivatar. A szél sokfelé megerősödik, a Dunántúlon olykor viharossá is fokozódik. Az OMSZ jelzi

„szombat hajnalig általában a Dunántúl északi felén helyenként 50 mm feletti mennyiség is összegyűlhet. Szombaton pedig elsősorban a Nyírségben nagy területen alakulhat 20 mm fölött a napi csapadékösszeg. Szombati napon egész országra kiterjedő, elsőfokú veszélyjelzés van érvényben”.

Hajnalban a hőmérséklet 7 és 19 fok között alakul, míg napközben a hőmérséklet többnyire 13 és 18 fok között alakul.

Vasárnap hajnalban főleg az északkeleti megyékben lehet kevesebb eső, míg délnyugaton helyenként kisebb záporok alakulhatnak ki. A szél megerősödik, többfelé viharossá válik. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-11 fok között várható, míg a legmagasabb hőmérséklet 13-18 fok között lesz.

Borítókép: AFP