promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatos lottó: Fortuna csak úgy szórta a pénzt, de a közel 1 milliárdos főnyereményért ment igazán a harc
Borítókép:  MédiaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A várható főnyeremény a hatos lottón már 920 millió forint volt 26. héten. Mutatjuk a nyerőszámokat, illetve azt is eláruljuk, volt-e telitalálatos szelvény!

Már jó ideje emelkedik hazánkban a hatos lottó főnyereménye, ami miatt egyre többen is adnak fel szelvényt. Legutóbb a 17. héten volt valaki iszonyatosan mázlista, mivel 426 millió 667 ezer forint került a bankszámlájára, na még némi aprót is kapott hozzá. Nagyon jól tudjuk, hogy a kicsit is becsülni kell. Ebben az évben Ő volt az ötödik nyertes, aki örülhetett a telitalálatnak.

Hattalálatos szelvény tehát régóta nem volt Magyarországon, így tudott gyarapodni a főnyeremény, pontosan 100 millió forinttal. Az öttalálatos szelvényekért 173 ezer forintot fizettek a múlt héten. Így a statisztika szerint 76 ember lehetett nagyon szomorú, mivel egyetlen számmal maradtak le a milliókról. Kivételesen rengeteg embernek volt most öttalálatosa.

2023-ban a rekordnyereményére a második héten csaptak le, ami 1 milliárd 314 millió 693 ezer forintot jelentett. Ettől persze most még messze vagyunk. Később kiderül, hogy hány milliomosa, vagy éppen milliárdosa lesz Magyarországnak idén.

Túl vagyunk tehát a Szerencsejáték Zrt. 26. heti hatos lottó számsorsolásán, aminek a várható főnyereménye 920 millió forint. Természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni.

A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most találjanak be a számai. Lássuk, megvan-e a hatodik szerencsés 2023-ban, aki ebben az évben mind a hat számot eltalálja.

Nyerőszámok: 5, 18, 20, 26, 35, 43

Hattalálatos szelvény ezen a héten nem volt, szóval a következő héten tovább duzzad a nyeremény Magyarországon.

Nyeremények:

5 találatos szelvény 71 darab, nyereményük egyenként 325.740 forint;
4 találatos szelvény 1583 darab, nyereményük egyenként 8 435 forint;
3 találatos szelvény 28 199 darab, nyereményük egyenként 2 625 forint.

A következő héten 1 milliárd 35 millió forint lesz a főnyeremény, szóval érdemes lesz játszani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás