promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos bejelentést tett a BKK, ennek rengetegen fognak örülni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fejlesztésekről, korszerűsítésről tájékoztatta a budapestieket a BKK.

A Budapesti Közlekedési Központ, vagyis a BKK folyamatosan fejleszti a főváros tömegközlekedését és annak körülményeit, eszközeit, bár közben megesik, hogy komoly kényelmetlenségekbe ütköznek az autósok, bringások vagy a tömegközlekedők. Persze itt is érvényes a „valamit, valamiért” elve, hiszen a hosszú ideig felújított Blaha Lujza tér is elnyerte végül az emberek tetszését.

A BKK nemrég egy igazán örömteli hírt közölt a közösségi oldalán, ugyanis kiderült, hogy egyes kerületekben komoly korszerűsítések várhatók, amik jóval kényelmesebbé, és helyenként biztonságosabbá is fogják tenni a kerékpárral való közlekedést – de persze a gyalogosok is örülhetnek a fejlesztéseknek, hiszen rendezettebb körülmények között sétálhatnak majd az érintett helyeken.

„A II., III. vagy a XIII. kerületben élsz, esetleg gyakran közlekedsz arra? Jó hírünk van, mivel jelentős kerékpáros fejlesztések kezdődhetnek a nyáron! Célunk a mindennapi ingázás, ügyintézés, vagy épp a szomszédos kerületek közti átjárás segítése a kerékpárral közlekedők számára. A tervezett fejlesztéseknek köszönhetően biztonságosan kerékpározhatóvá válik több főútvonal, javulnak a hálózati kapcsolatok, és új kerékpártámaszokat telepítünk az olyan gyakori úti célokhoz, mint az iskolák vagy a boltok”

– olvasható a BKK közösségi oldalán.

A tervezett fejlesztésekről, korszerűsítésekről a Budapesti Közlekedési Központ honlapján található meg egy hosszabb, részletesebb írás, ami pontosabb információkkal szolgál arról, hogy mikre számíthatunk nyáron, ha megvalósul a projekt, aminek a híre az eddigi visszajelzések alapján sokak számára volt örömteli.

Itt lehet megtekinteni a BKK posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás