promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: félelmetes összeg, 23,3 milliárd forintos főnyeremény várt gazdára – vajon hazavitte valaki?
Borítókép:  Promotions.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerinted lett telitalálat a pénteki Eurojackpot sorsoláson?

Vészesen a nyakunkon az újabb hétvége, azonban előtte még az év 48. hetén pénteken megtartották az Eurojackpot számsorsolását. A várható főnyeremény most nem kevesebb, mint 57 millió euró, azaz 23,3 milliárd forint volt. Egy ekkora összeg már bárkinek mosolyt kanyarintana az arcára.

Nézzük mindenekelőtt az Eurojackpot játékszabályait.

A játékot következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.

5+2 találatos szelvény hosszú ideje nem volt már Magyarországon, azonban a jelenlegi hiperinflációs és áremelkedésekkel tűzdelt időszakban szinte bármekkora pénzösszeg jól tud jönni a magyar családok számára.

Lássuk, milyen nyerőszámokat húztak ki december 2-án este:

A-mező: 6, 12, 25, 48, 49

B-mező: 11, 12

Telitalálatos szelvény ezúttal sem lett, így a következő héten már 35 milliárd forint ütheti egy szerencsés markát.

Érdemes elgondolkozni azon, mihez kezdenénk 23,3 milliárd forinttal, hiszen sok esetben hallani, hogy a lottónyertesek jelentős százaléka hajlamos akár pár év alatt eltékozolni a zsákmányát. Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy szerencsét próbálj a jövő héten, és azon agyalsz, hogy miképp lehetne elvinni a főnyereményt, tekintsd meg az alábbi videót. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás